21/7/10

Difama que alguna cosa queda

“Difama que alguna cosa queda” és una dita popular que segueixen alguns mals polítics i mitjans de comunicació. Però no per dir moltes vegades una mentida, aquesta es converteix en realitat.

Al final, però, serà veritat aquella altra dita que diu que “cree el ladrón que todos són de su misma condición”. Afortunadament, però, som molts als que, malgrat tinguem opinions i projectes diferents, no ens agrada veure com el nostre alcalde i el seu primer tinent d’alcalde estan imputats per un delicte contra el patrimoni i és per això que no ens passem el dia recordant-t’ho.

Sembla, però, que el primer tinent d’alcalde no té la mateixa sensibilitat i, tot i havent de passar periòdicament pel jutjat, es veu en cor de deixar anar comentaris i acusacions difamatòries quan “no venen a cuento”. Això és el que va passar al Ple passat quan s’estava parlant sobre la conveniència o no de prohibir el vel integral. Els presents vam haver d’escoltar comentaris cínics i mal intencionats en referència a un dirigent de CDC que, per altra banda, no era allà per defensar-se.

1 comentari:

Ramon Bassas ha dit...

Quim, exactament quina difamació?