Sobre miNascut a Mataró el setembre de 1958,  casat, amb dos fills, en Jordi i la Rosa.

Vaig estudiar primària i batxillerat a l’Escola Pia de Santa Anna, compaginant el batxillerat amb els estudis de delineació a l’Escola de Formació Professional Miquel Biada.

Tot i que els problemes de visió que arrossegava de petit no em permeteren acabar els estudis d’arquitectura iniciats a la UPC, aquesta circumstància no va impedir que, després d’un temps d’experiència en una entitat financera,  amb la Maribel obríssim el nostre propi negoci.

El 1996 vaig prendre possessió com a regidor de l’Ajuntament de Mataró. He estat portaveu del meu grup municipal en diversos mandats i membre de diferents comissions informatives, el que m’ha proporcionat un important coneixement del funcionament de l’administració i de la ciutat.

He format part del govern municipal com a primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura i Participació Ciutadana durant sis anys, amb un breu pas per Manteniment i Serveis Municipals.

En el món associatiu, sóc soci d’entitats de diversos àmbits. He treballat molt especialment en camp del lleure infantil i juvenil exercint de monitor, i més recentment, en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament, essent un dels fundadors de l’Esplai Garbí i de l’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal. Per la meva responsabilitat com a regidor, he estat patró de la Fundació El Maresme, un càrrec que em va permetre acostar-me a un món pel qual sempre he tingut sensibilitat.

No vull oblidar-me del meu pas, com a representant de l’Ajuntament de Mataró, pel Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Cultural, que vaig presidir durant dos anys. En el meu mandat com a president dels dos organismes, vaig gestionar la fusió de la ràdio i televisió locals a Mataró.

Un any abans de les eleccions municipals de 2019, vaig decidir que aquell seria el meu darrer mandat. El distanciament progressiu de la política em va permetre iniciar el Grau de Comunicació a la UOC, així com seguir diversos cursos relacionats amb aquesta disciplina i la gestió de les xarxes socials, que tant em van interessar en el meu pas pel govern municipal com eines per difondre l’activitat que es feia.

El juny de 2019, s’acabà el meu darrer mandat municipal i, amb la botiga tancada, em plantejo tirar endavant un nou projecte personal i laboral.