18/10/08

CDC ACTIVA LA SECTORIAL D’IMMIGRACIO

En un extens peu de pàgina i amb la fotografia del president i ànima del secretariat nacional de la Sectorial d’Immigració de CDC, el diari AVUI explica l’empenta que està agafant aquest grup, del qual formo part amb un nombrós grup de persones de tot el país, moltes d’elles independents. A més del que explica el diari i que podeu llegir aquí, molt aviat es posaran en funcionament diversos secretariats regionals i, molt probablement, el que correspon a la Federació de les Comarques de Barcelona es presentarà a Mataró.

En menys d’un més l’Àngel ha estat dos cops a la nostra ciutat. El primer, el passat mes de setembre, acompanyant l’Artur Mas en el trencament del dejuni, convidats per l’Associació Cultural Musulmana Al-Ouahada de Rocafonda, el segon, aquesta mateixa setmana, per diversos motius, entre ells, per parlar de la presentació de la sectorial.

Fins fa poc temps, per a mi, l’Àngel era un personatge important a la política del país, amb una clara trajectòria sobiranista, però no el coneixia personalment. Ara que he començat a treballar amb ell, puc dir que és un apassionat de la feina que se li ha encomanant, al qual li agrada compartir el que fa i fer participar tant com és possible a la gent del seu equip.

L’actual Sectorial d’Immigració és producte del 15è Congrés de CDC, atès que abans estava integrada amb la de Cooperació. Això demostra l’interès del partit en treballar aquest camp d’una manera més intensa de com s’havia fet fins ara i si algú pot dirigir-ho, dins de Convergència, aquest és l’Àngel Colom, per la seva capacitat, entre d’altres, d’engrescar i d’aglutinar. Amb ell, la Sectorial d’Immigració serà ben aviat un exemple del que és la Casa Gran del Catalanisme.