23/9/08

Hi ha moments en els quals cal saber escollir

Sí, hi ha moments en els quals cal saber escollir adequadament i això és el que vam fer ahir. Feia dies que s’havia convocat l’assemblea de CDC al Maresme per escollir la nova executiva comarcal i els representants al Consell Nacional, i fa pocs dies, en Driss, president de l’Associació Cultural Musulmana Al-Ouahada de Rocafonda, ens va convidar al trencament del dejuni durant el Ramadà, alhora que ens va donar una invitació per l’Artur Mas.

Ni en Mas, ni nosaltres, vam dubtar en acceptar la invitació, coneixedors de la tasca d’integració que realitza l’entitat a Mataró, valia la pena!

Ens van acollir molt i molt bé, van ser uns excel·lents amfitrions i nosaltres vam correspondre a aquesta atenció. El secretari general de CDC va tenir l’oportunitat de dirigir unes paraules als assistents i va fer un breu parlament, gents partidista, en el qual va deixar molt clar que, vinguem d’allà on vinguem, tots som ciutadans de Catalunya.

L’acompanyava l’Àngel Colom, que el dijous passat, dia 18 de setembre, va ser elegit President de la Sectorial d'Immigració de Convergència i que fins ara coordinava la Comissió Ciutadania, Diversitat i Identitats. He de dir que tinc l’honor d’haver estat proposat per l’Àngel per formar part del seu secretariat.

Després de l’esplèndid àpat que vam compartir amb en Driss i els membres de la Junta de Al-Ouahada, vam acomiadar-nos d’ells i també de l’Artur i l’Àngel i vam agafar els cotxer per anar al Col·legi de la Salle a Premià de Mar, on es feia l’Assemblea de Convergència. La part dels parlaments i les presentacions de les distintes candidatures ja havia acabat, però varem poder saludar als companys i també votar. Segurament, tot i que se’ns va excusar, el fet de no haver pogut presentar-nos adequadament va influir en el nombre de vots, però, tot i així, tan en Joan com jo mateix vam sortir escollits entre els tretze candidats per ocupar un dels vuit llocs que li corresponen a la nostra comarca al Consell Nacional de CDC. Ens podem sentir molt orgullosos de tenir molt bons amics entre els militants, fet que explica que es recordessin de nosaltres i comprenguessin que estàvem complint amb la nostra obligació acompanyant l’Artur Mas en un acte molt important. Gràcies a tots!!