19/10/08

PRACTICAR ESPORT A MATARO

Avui, com molts diumenges, he anat al camp de Carles Padrós. El CE Mataró jugava contra CF Vilanova. A priori, el Vilanova semblava superior, però els nostres, que han fet un excel·lent partit, han guanyat per dos gols a un.

Durant la primera part m’han explicat que les instal·lacions, pràcticament acabades, del remodelat Estadi d’Atletisme tornaven a estar inundades. He aprofitat la mitjà part per anar-hi en moto i he fet algunes fotografies. Recordeu que fa pocs dies ja ens vam fer ressò de les queixes i vam preguntar a la Comissió Informativa, doncs sembla que, de moment, no s’ha fet res per resoldre el problema.
Realment, ni el govern ha posat mai prou interès en l’esport, ni tenim sort quan ho fa. Les pistes farien goig, compleixen els requisits per fer-hi competicions al més alt nivell i els nostres atletes podran entrenar-se com cal, però això sempre i quan es solucionin els problemes de drenatge. Tot i que avui ha fet sol durant gran part del dia, l’aigua caiguda ahir no havia desaparegut.

Tornant al futbol, em pregunto si els jugadors s’hauran pogut dutxar amb aigua calenta, doncs era al darrer partit a casa quan Jaume Creixell va qualificar el camp municipal com el “pitjor camp de tercera”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ja,ja
pregunta-li al riki si aquest cop va obrir l'aixeta de l'aigua calenta! ja,ja,ja ( llegeix bé la noticia que has clicat)

Quim Fernàndez ha dit...

En primer lloc vull agrair-te que dediquis una estona a passar pel meu bloc.

Però, de debò penses que un home de l’experiència d’en Creixell diu que un camp és el pitjor de la categoria només perquè un dia l’aigua calenta no ragi?

El problema de l’aigua calenta no és d’un dia, ni és d’aixeta, quan els petits entrenen tampoc tenen aigua per tots. No sé on pot ser la gràcia en aquest cas.

Anònim ha dit...

la gràcia és que intentes desinformar i no l'encertes!! ja,ja,ja