7/3/15

FENT CAMÍ !!


La setmana passada, en una trobada amb la premsa, vam donar el que se’n podria dir el tret de sortida de l’activitat pre-electoral. Abans havíem fet reunions i sessions on havíem apuntat les primeres propostes, però sempre en clau molt interna.

Just abans de la trobada amb la premsa vaig poder compartir taula amb els militants convergents que porten més anys al partit, així com els que des de l’inici de la democràcia han estat regidors o regidores del nostre Ajuntament en representació de Convergència i Unió, i també amb antics presidents i presidentes locals de Convergència i d’Unió. Uns i altres són les persones de qui he après la major part del que conec de la ciutat i de la política. Van ser moments per poder-los agrair la feina feta alhora que demanar-los la seva col·laboració.

També hem iniciat rondes de trobades amb entitats i grups de veïns i veïnes, però una de les activitats més importants és justament la que hem fet avui.

Avui hem dedicat tot el matí a treballar propostes pel futur programa de govern pel mandat 2015/2019. Militants, simpatitzants i totes les persones que ens han volgut acompanyar han pogut aportar suggeriments, iniciatives i propostes agrupades en diferents eixos. Hem fet un bon exercici de participació ciutadana amb un debat molt enriquidor.


A partir d’aquí obrirem noves vies, tant presencials com telemàtiques, per a que tothom que ho desitgi pugui fer-nos arribar la seva proposta. Tenim la voluntat que el programa del proper govern municipal sigui el màxim de participat pels ciutadans i ciutadanes de Mataró.