8/9/09

La Bandera de tots

.
Fa molts anys, uns catorze o quinze, que l’executiva local de CDC va prendre l’iniciativa de penjar una bandera catalana gegant al cor mateix de la ciutat.

Per fer-ho va comptar de seguida amb la col•laboració de l’Escola de Santa Anna, que cada 10 de setembre obre les seves portes als militants i amics de Convergència, i els darrers anys també de d’Unió, perquè pugin al terrat (Patí de Dalt) i llencin les cordes per hissar una Bandera de 100 m2.

Els primers anys van ser unes peces individuals, però de seguida es va encarregar una bandera d’una sola peça, que s’ha anat mantenint i s’han anat reparant els desperfectes causats a causa, principalment, del vent. Però l’any passat la Bandera va quedar tant malmesa i era impossible la seva reparació. És per això que s’ha hagut d’encarregar-ne una de nova, amb un cost aproximat de 1500 euros. És per fer front a la despesa i, sobretot, perquè la bandera sigui de tots els ciutadans i ciutadanes de Mataró, que CiU sortirà al carrer i a canvi d’un tros de la que ha estat pujada ininterrompudament durant més de 12 anys, demanarà la col•laboració de tots.

Col•labora!!