9/9/09

Gent Gran amb esperit jove

El Casal de la Gent Gran del Parc celebra cada any un seguit d’actes al voltant de la Diada Nacional de Catalunya. Poesia, sardanes, ball, concert de coral i una arrossada popular, a més de la participació a l’Ofrena davant el monument a Rafael de Casanova, omplen el programa. Com escriuen ells mateixos: “La Gent Gran no pot quedar al marge de la Festa Nacional de Catalunya, ja que ha donat sempre mostres de fidelitat i d’integració a una terra que per a alguns, és la pròpia i per a d’altres ha estat acollidora”.


Aquest matí han fet el “3r Memorial Antoni Gòmez” de petanca i al mig dia l’arrossada, a la qual hi ha assistit més de la meitat del Consistori. L’arròs era excel•lent i l’ambient encara millor. Res de parlaments i parafernàlies, això sí obsequis per a la cuinera i la seva ajudant, així com per tots que han col•laborat.


Tots els que eren avui al Parc de Mataró, sota aquells arbres tenen una història al darrera, hi havia una senyora de 103 anys, imagineu-vos el que deu haver viscut, però el que és important és que amb un grapat d’anys a sobre saben molt bé compartir bones estones i col•laborar a tirar endavant una entitat que participa dels esdeveniments de la ciutat.

He marxat quan anaven a fer una visita a les obres d’ampliació del Casal, però tenia una reunió a Bellaterra i no podia estar-m’hi més. M’ha sabut greu.