17/5/09

TREMOSA, ARA+: Amb+Europa, tindrem + llibertat i +benestar

Tremosa va tornar-se a posar dret per correspondre als aplaudiments

Ahir hi havia Consell Nacional de CDC. A més dels temes habituals, a l’ordre del dia hi havia un Informe sobre la Llei d’Educació de Catalunya, que la Irene Rigau va fer de manera excel·lent, però les intervencions de Ramon Tremosa i Artur Mas van ser, sense cap dubte, el punt fort de la sessió.

Tremosa va agrair als consellers nacionals de CDC la generositat i la confiança demostrada obrint-se a gent que no és del partit al confiar-li que encapçali la candidatura a les Eleccions Europees del proper mes de juny. Per a ell, aquest és un element més que demostra que la “Casa Gran” és un projecte reeixit i que NO tots els partits són iguals.

Altres, en canvi, tenen interès en fer la crònica d’un fracàs anunciat, desitgen un fracàs de participació i volen frenar Europa. Per a Tremosa, com també va dir a Mataró hores més tard, Europa es construeix a partir de la defensa d’interessos locals i el PP i el PSOE no ho fan.
.

Mas va dir de Tremosa que té una altra manera d’explicar les coses i que és l’exemple clar d’aire fresc necessari per millorar el clima polític, mentre altres candidats són “mas de lo mismo”.Tremosa sacrifica la seva comoditat personal per posar-se al capdavant d’un projecte. N’hi ha que ignoren o utilitzen Catalunya, mentre que Tremosa i CiU la serveixen.

El Consell Nacional seguia, però els del Maresme vam haver d’abandonar abans la sala per arribar a temps al dinar de Mataró, on tornaríem a veure el candidat al Parlament Europeu.