29/3/09

TORNA LA IL•LUSIÓ

Avui al Camp Municipal de Carles Padrós semblava que havia tornat la il·lusió. Tot i que la presència de socis era similar a la dels darrers partits, es respirava una mica més de tranquil·litat. Sembla que els problemes econòmics poden resoldre's definitivament amb la venda de les accions dels Sr. Gonzalo al nou president i la situació a la classificació no es tant desesperant com fa unes jornades.

La canalla col·laborava a fer ambient amb les botzines que els hi han regalat a l’inici del partit i, en acabar, la xocolatada ha fet que la gent no tingués tanta presa en marxar, doncs els petits, i alguns que no ho eren tant, volien participar del berenar.
.

Llàstima que davant el Balaguer només hem pogut sumar un punt. Però hem d’estar contents perquè tal com han anat les coses a la darrera part del partit, ens podíem haver quedat sense cap.

Mireu si han canviat les coses que fins hi tot hi he trobat dos regidors del govern i un company de l’oposició, acostumat a ser l’únic representant municipal. Llàstima que el nostre govern no sàpiga posar-se també al costat de TOTS quan les coses van malament. La culpa de la situació del club no és del govern municipal, és cert, però tampoc han fet gaire per ajudar-los a sortir-ne.