13/3/09

El CE Mataró té nou propietari

Ho ha anunciat aquest matí l’emissora municipal MataróRàdio. Un professional de la comunicació, el Sr. Luis Sardà, ha comprat la majoria d’accions del club.

Reconec que no conec aquest senyor i que si té un projecte per situar l’entitat ones mereix i capacitat per desenvolupar-lo, com assegura l’actual president, Sr. Gonzalo, el fet és positiu. Però crec que cal una reflexió molt a fons de l’esport a determinats nivells. Catalunya té una tradició associativa molt important i aquesta nova fórmula on un empresari és qui decideix el futur de tot un club no hi té res a veure. Per altra banda, els costos per mantenir qualsevol equip esportiu, especialment en el futbol, són desproporcionats. Ho són a les màximes categories i ho són a les inferiors. Jugadors que formalment són amateurs estan cobrant imports equivalents a un sou en moltes feines que necessiten qualificació.

En tot cas, esperem que es puguin resoldre els problemes amb el futbol base i que el primer equip pugui acabar la temporada conservant la categoria.