19/3/09

QUAN ESTAR AL GOVERN ÉS INCÒMODE

No defensaré pas als estudiants. Millor dit, no defensaré pas als que organitzen els aldarulls, perquè no és cap secret que molts ni estan matriculats.

Pel que fa als policies, només diré que en un col·lectiu tant gran com aquest sempre hi ha de tot, però que molts treballen diàriament per a nosaltres, encara que, com a tot arreu, destaquin
els que fa allò que no s’ha de fer.

Però hi ha un responsable. El conseller Saura, que ara vol revisar que ha passat. No cal! Només ha de pensar que faria si es trobes als bancs de l’oposició i el conseller del ram fos d’un altre partit. De moment, si fos de CiU ja li estaria dient que era de dretes. Però ell és d’esquerres de debò i hauria d’estar fora de tota sospita. Qui ho diria!

Però amb això no en tindria prou, a continuació li demanaria la dimissió. Per què no ho fa ell?

Per algú que diu ser d’esquerres ha de ser molt incòmode haver de manar a la policia. Fa temps que ho penso i no sé perquè devia acceptar. Potser per no quedar sense cadira?

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA QUIM, AVUI NO ESTIC D´ACORD AMB EL TEU COMENTARI SOBRE ELS ESTUDIANTS, JO SI ESTIC D´ACORD AMB ELS ESTUDIANTS, NO ESTIC D´ACORD AMB LES PERSONES QUE S´APUNTAT AMB EL PRIMER BOMBERDEIG QUE TENEN APROP PER FER "MERDER" I QUE NO SON ESTUDIANTS.

A LA MEVA EPOCA I D´AIXO JA FA ANYS ELS ESTUDIANTS EREN ELS PRIMERS EN VENIR AJUDAR ALS OBRERS QUE ENS MANIFESTAVEM I SENSE PERMIS, TAMBE ES VERITAT QUE ELS OBRES TAMBE AJUDAVEM AMB LA NOSTRA PRESENCIA LES SEVES REIVINDICACIONS I NINGU ES PREGUNTABA SI TENIEN RAO O NO, ERA UNA SIMBIOSIS, UN MATRIMONI QUE ANAVEM AJUDAR UN ALTRE SENSE CAP CONSIGNA DE CAP PARTIT, SI ES VERITAT QUE L´ENEMIC D´UN I DELS ALTRES ERA EL MATEIX, PERO CREC QUE AQUEST ENEMIC ENCARA ES EL MATEIX.

TENIM QUE AJUDAR ELS ESTUDIANTS, DE DUES MANERES, PRIMERA DONAR-LIS EL SUPORT TAN MORAL COM EN PRESENCIA FISICA, SENSE CUESTIONAR LES SEVES REIVINDICACIONS

SEGONA EN CAS D´ENTENDRE DE QUE NO TENEN RAO, INTENTAR PARLAR I DIALOGAR AMB ELLS.

ARA UNA TERCERA I ULTIMA SEPARAR EL GRA DE LA PALLAR I PARTIR DE LA BASE DE QUE ELS ESTUDIANTS TENEN RAO.

COM VEUS NO HE PARLAT DE LA POLICIA, CREC QUE DONAR LA CULPAR AL RECTOR DE UB ES UNA TONTERIA ELL NO MANA ALS MOSSOS, EL QUE DONAR LA ORDRE ES EL SR. SAURA, NO EL RECTOR DE LA UB QUE EL QUE FAR ES FER UNA DENUNCIA DE UN CAS QUE FA MES DE 4 MESSOS QUE EL TE DINTRE DE LA SEVA JURISDICCCIO I QUE NO A SAPIGUT PARLAR AMB ELS ESTUDIANTS.

CUAN UN NO SEVEIX PER UN CARREC EL MILLOR ES PLEGAR, PRIMER EL RECTOR I SEGON EN SAURA, JA NO DIC EL TERCER QUE SERIA EL SR. MONTILLA I AQUEST ENCARA NO LI DIC PRESIDENT, PER LA RAO DE QUE NO FA DE PRESIDENT. PERE