2/12/08

CAN FÀBREGAS DES D’UN ALTRE ANGLE

Malgrat sabem, per les explicacions al Ple del regidor d’Urbanisme, que a la Nau de Can Fàbregas i de Caralt només s’hi estan fent cates i retirant-ne els mobles i altres objectes, als entorns de l’edifici catalogat s’han començat a enderrocar altres construccions sense cap valor arquitectònic. Això fa que puguem veure la Nau des de nous angles que confirmen el seu valor per explicar la història industrial de la ciutat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el que heu de fer és dir sense embuts que NO voleu el Corte Inglés! I en el fons ( i no sou capaços de dir-ho públicament- ni vosaltres ni els de la plataforma)no el voleu perquè és una cosa de castellans... i això a vosaltres no us agrada... no fa el Mataró que us agarada, blanc, català i catòlic. ës una Mataró diferent, i això us fa molta por!

Quim Fernàndez ha dit...

Sr. Anònim,

Em sembla que en lloc parlo, en aquest escrit, de "El Corte Inglés", però, en tot cas, si llegeix una mica els nostres comunicats i manifestacions, se'n adonarà que sempre hem defensat que vingués un establiment que actués de motor del comerç tradicional.

Gràcies per passar pel meu bloc i el convido a signar amb el seu nom, així podrem debatre obertament.

Salutacions!