21/11/08

NOUSCATALANS.CAT ARRIBA AL MARESME

Avui hem tingut l’Àngel Colom a Mataró. Primer l’he acompanyat, a ell i a la Candini, a Televisió de Mataró. Han gravat una entrevista amb Manel Roca Cuadrada que els de la tele han emès avui mateix i que podreu veure repetida aquest cap de setmana. Ens han rebut molt bé, com fan sempre.

Sortint d’allà, directament al local de CDC a Mataró, a la reunió del secretariat d’Immigració de les Comarques de Barcelona, al qual ens han acompanyat en Jordi Turull, president de la Federació i en Joan Mora, el nostre cap de llista. Més tard s’han incorporat el president comarcal del partit i en Joan Morell de Pineda, que és diputat al Parlament de Catalunya.

Passades les sis hem baixat a la sala de baix, on ens esperava la premsa. Presentàvem el secretariat i el seu coordinador, l’Ignasi Valls, que serà l’encarregat de fer-lo treballar sota les directrius del president nacional, l’Àngel Colom. Ha tancat la roda de premsa la Montse Candini, maresmenca que ocupa la secretaria executiva de l’àmbit sectorial. Un dels càrrecs directius més alts de Convergència.

Una vegada havia acabat tot, quan la conversa era més informal, una periodista preguntava perquè aquest interès per la immigració. Més enllà que és una realitat que uns anys enrere era completament diferent, crec que l’Àngel ho ha resumit molt bé quan a dit: “No podem dissenyar un model de País sense comptar amb el 15% d’aquest País”.

Per cert! La premsa ha respòs molt bé a la convocatòria. Llàstima que MaresmeDigital TV no ha pogut venir per manca d’efectius.

Altres vídeos: http://es.youtube.com/user/ciumataro