20/11/08

UN GRAPAT DE BONES PROPOSTES

Avui hem presentat un grapat d’al·legacions, per a nosaltres, una pila de bones propostes que esperem sigui ben acollides i ajudin a millorar el text del PAM i els números del Pressupost Municipal.

Hem esgotat el termini per tenir temps de recollir les aportacions que els ciutadans ens han fet arribar a traves del correu electrònic. Hem d’agrair a totes les persones que ens han escrit, la seva confiança amb Convergència i Unió. Ells han volgut què fos el nostre grup qui gestionés les seves inquietuds i així ho hem fet.

Hi ha algunes coses que topen directament amb el que està fent el govern municipal. Per exemple la proposta que l’Ajuntament de Mataró es retiri del Consorci Digital Mataró-Maresme i la d’encarregar estudis per determinar una nova fórmula de gestió pel Grup PUMSA, que integri les tres empreses en una de sola. Nosaltres, ho hem dit sempre, no faríem aquestes despeses i destinaríem aquests recursos a altres necessitats que entenem són prioritàries. Però no ho hem cercant enfrontament, ni una resposta negativa, nosaltres volem parlar-ne.

N’hi ha moltes més, moltes completament assumibles si aquesta és la voluntat de qui decidirà amb els seus vots, us proposo que les llegiu amb tranquil·litat.