2/10/08

MASBA estrena bloc

Avui descobreixo un nou bloc, pertany a Mataró Sense Barreres (MASBA), una entitat creada fa pocs mesos per treballar per a la supressió de barreres arquitectòniques i la millora de l’autonomia de les persones.

Amb el convenciment que, a Mataró, encara queda molt per fer en el camp de la mobilitat, un grup de persones van decidir crear l’associació MASBA amb el propòsit d’oferir la seva col·laboració a l’administració local i fer puntual seguiment en la eliminació de las barreres arquitectòniques, ja sigui en el transport, en el planejament urbanístic o en noves construccions. Volen aconseguir, amb l’esforç de tots, una ciutat amb més comoditat i accessibilitat per a tots els seus ciutadans sense cap mena de distinció.

És una entitat nova que manifesten que, fins ara, no rebem cap mena d’ajuts ni subvencions per part de cap administració i que les despeses que es generen les paguen els socis amb una petita quota anual. Una entitat que es suma al treball que, des de fa més de trenta anys, està fent l’associació GIMM.

Els blocs permeten, entre altres coses, que entitats com MASBA puguin tenir una finestra al món, des de la qual expliquen qui són i que fan, sense cap cost i de forma prèvia a la creació d’un web més professional. Benvinguda la iniciativa!!