4/8/08

Vacances (1)

Pocs anys com aquest he tingut tantes ganes que arribessin les vacances, però, ara que hi sóc, tinc por que siguin massa curtes. Quinze dies formals, només sis de reals, són molt poc per a la llista de coses pendents, com llegir els llibres que s’han acumulat a la tauleta de nit, caminar, conèixer nous llocs als que no he estat mai, ... Però no em queixaré, de la mateixa manera que hi haurà gent que tindrà més dies o que els podrà aprofitar millor, segur que n’hi ha molta que no podrà fer-ne o, pitjor encara, que ho deu estar passant malament per alguna circumstància personal o familiar.

Una altra cosa que podré fer, aprofitant el canvi de ritme, és visitar els nous blocs que han anat apareixen. Un d’aquests és el “Bloc Gran del Sobiranisme”, del que en David va començar a parlar-me’n abans que fos una realitat. Impressionant la manera com l’han sabut divulgar els seus autors i com han arribat a més de 15.000 visites i, sobretot, la participació que aconsegueixen dels seus lectors.

De moment, com cada any, avui he passejat per la Fira del Càntir d’Argentona. Hi havia molta gent coneguda, molta gent de Mataró. La Festa Major d’Argentona, pels de Mataró, sempre ha estat una mica la prolongació de Les Santes. Un càntir més, ja van 21 des de que vam començar la col·lecció l’any que va nàixer en Jordi, enguany “El moringue de Barcelos, Portugal”, gran aixecada de càntirs, de 10 a 200 kg, i al vespre, castell de focs.