29/8/08

Torna la normalitat

Arriba la Serenata del carrer de Sant Ramon i això és un símptoma que tot torna a la normalitat. Les vacances s’acaben i el nou curs està a punt de començar. En aquest moment, les cadires esteses pel carrer deuen ser totes plenes i els grups “Vol de Gavines” i “Grup Morralla”, que començaven a les 11 de la nit, deuen estar fent la cantada d’havaneres, això si no és l’hora del cremat. Com cada any, un grup molt nombros de veïns, encapçalats per en Gallemí, fa mesos que hi treballen perquè tot surti bé. Tot i que tenia previst assistir-hi, com faig sempre, he hagut de quedar-me a casa i el mateix passarà demà amb el sopar. Que hi farem! Ja hi haurà més ocasions per gaudir de la festa i de la bona companyia.
.També l’esport torna a la competició Tots ho aniran fent poc a poc, però pel que fa al Mataró, diumenge va jugar el XXI Trofeu Iluro (cap representant del govern municipal a la graderia) contra un Masnou acabat de baixar de categoria. La veritat és que sembla que aquest any també tocarà patir. De moment, demà passat primer partit de lliga a casa i amb un equip de la comarca, el Ricoh Premià. Esperem que comencem amb bon peu.

Pel que fa a la política municipal, dijous vinent primer Ple del nou curs polític. No es preveu una sessió molt llarga, però des de CiU no hem parat, malgrat fins dilluns no ens reunirem per primer cop des del juliol. Feu un repàs al nostre web i veureu com són uns quants els temes de control que portarem al plenari.

Suposo que el bloc també recuperarà el seu ritme, una mica desigual des de Les Santes. Si més no, aquesta és la intenció.
.
(Fotos Capgròs.com)