30/8/08

Visca Sant Ramon !!


Amics i amigues,
.
Se’ns acaba un altre estiu i les vacances aviat quedaran lluny, això equival a dir que tornem a tenir aquí l’esperada Serenata del carrer de Sant Ramon. Els veïns del carrer convideu tota la ciutat a compartir la vostra Festa.

La capacitat de treball i d’organització és impressionant. La previsió a mesos vista és envejable. La feina feta, perquè tot funcioni al tornar de vacances, dóna un valor afegit a les estones que passarem junts.

La Serenata del carrer de Sant Ramon és també un exemple d’acolliment i de participació. Tindrem ocasió de passar-ho bé, hi anirem convençuts de trobar actes per a tothom, des dels més petits fins els que recorden les primeres serenates. Durant la festa tindrem ocasió de parlar de com ens han anat les vacances, però també de com encarar el curs que comença. I quan tot això acabi, els veïns del carrer ens haureu ajudat a conèixer-nos millor, a saber què pensem de la ciutat i cap on volem anar. Els organitzadors heu passat estones de tot, la responsabilitat que tot surti bé porta estones de tensió, però al final el veïnatge esdevindrà amistat.

Mantenir viva la Serenata, per altra banda, és mantenir vives les nostres tradicions i col·laborar a crear un sentiment de país. Per tot això, un any més, des del Grup Municipal de Convergència i Unió us donem les gràcies per la Festa amb la qual, any rera any, ens obsequieu, us felicitem pel dinamisme de la vostra associació i us desitgem que, com sempre, la Serenata del 2008 sigui un èxit de participació i convivència ciutadana.

Molt bona Festa i Visca Sant Ramon !!

Joaquim Fernàndez i Oller
Regidor del Grup Municipal de CiU

Escrit publicat al programa de la Serenata’08 del carrer Sant Ramon