17/8/08

Artur Mas visita el Senegal

Coneixia per la premsa el viatge d’Artur Mas a l’Àfrica, concretament al Senegal. Sabia que s’havia entrevistat amb el president d’aquell país africà i del seu suport a la “tolerància zero” per evitar les emigracions. Comparteixo amb ell l’objectiu que les persones puguin desenvolupar-se en el seu lloc d’origen, objectiu que persegueix també l’actual govern senegalès, doncs a mi no m’hauria agradat haver de marxar de Catalunya per necessitat.

També havia llegit que va visitar els centres que els escolapis tenen a Dakar i, des d’allà, em van enviar un recull de premsa que els serveis de la Secretaria de Relacions Internacionals de CDC els hi van fer arribar. Però, avui, visitant el
vídeo bloc de l’Artur, hi he trobat un vídeo que vull compartir amb vosaltres:


A més de l’Artur, amb en Carles Llorens, secretari de relacions internacionals de CDC i l’Àlex, també de CDC, si pot veure en Tura, escolapi català que viu i treballa des de fa any al Senegal, que, casualment, demà arriba a Catalunya per fer-se les habituals revisions mèdiques i que va ser l’inspirador de l’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal. No trigaré a fer arribar una butlleta per fer-se soci de l’entitat a l’Artur i els seus acompanyants.