9/5/08

Mònica Terribas, TV3 i Manuel Mas

Aquesta setmana, els diaris anaven plens de cartes de lectors parlant de Manuel Mas. Carai! Vaig pensar jo. Si que la dita grossa! Doncs quan en Manel era alcalde de Mataró mai li van dedicar tantes línies.

Doncs sí, la va dir grossa, tant que algú devia tocar-li el crostó i ordenar-li que retirés el post, el qual ha retocat considerablement resistint-se a retractar-se de les crítiques a Mònica Terribas. Però el periodista Saül Gordillo ha estat molt hàbil conservant-lo i reproduint-lo integrament, de manera que puguem seguir llegint-lo. A més, si visiteu el bloc d’en Saül també hi trobareu un grapat de notícies i articles d’opinió que han parlat de l’afer.

La qüestió és que han fet cas a l’exalcalde de la nostra ciutat i han tret Terribas del programa “La nit al dia”, això sí, amb un petit detall, no l’han despatxada, sinó que l’han fet directora de TV3. Què deu estar passant pel cap del diputat mataroní del PSOE?

Per cert! Us heu fixat que qui va ser alcalde de la ciutat gairebé vint-i-cinc anys, fins avui, encara no té cap enllaç al bloc del seu successor? I això que són del mateix partit.