2/5/08

Merescut premi a Josep Artigas

En Jordi davant el "Centre Catalunya" (Sokone), creat per Josep Artigas amb col·laboració de Caldes Solidària

Josep Artigas a Notre Dame d'Afrique (Dakar) explicant que són i on es fan les Aromes de Montserrat al novicis

Obro el correu i trobo un missatge del P. Jaume Pallarolas, argentoní, Pare provincial de l’Escola Pia a Catalunya, on m’adjunta uns retalls de premsa. Ens fa saber que han concedit el “Premi de cooperació del Consell Comarcal del Vallès Oriental” a Josep Artigas, escolapi que porta 31 anys al Senegal i que fins fa poc era el vice-provincial per aquell país africà.

En Josep va néixer a Castellterçol i està molt lligat amb la gent de Caldes de Montbui que l’han ajudat i l’ajuden amb molts del projectes que realitza al Senegal. Nosaltres el vam conèixer arrel de la col·laboració a través dels Amics de l’Escola Pia al Senegal i el lligam va ser més gran després que Manel Sales tornès a Catalunya per culpa d’una important malaltia. Va ser ell qui va organitzar el nostre viatge el 2006 per tal de conèixer l‘estat de tots els projectes en els quals participem.

Coneixent l’Artigas segur que està content, però no per ell, sinó per la gent que, amb ell, treballa pel Senegal, on ell es mou com a casa seva.

Sé que fa uns dies que és a Catalunya perquè l’operin, després d’haver tingut un parell d’accidents amb el cotxe i la moto. Tinc moltes ganes de veure’l i que ens expliqui com van les coses.

Moltes Felicitats! T’ho mereixes! Us ho mereixeu!
.