29/5/08

L’AEROPORT DE GIRONA MÉS A PROP

Aeroport de Girona
.
Repasso els diaris digitals, molts dies no tinc el temps per llegir la premsa com cal, hàbit que hauríem de tenir tots. Tot i que hi ha aquella teoria que diu que els diaris no existeixen, perquè el que passa no surt al diari i el que diu el diari és mentida, però...

Llegeixo que abans de l’estiu pot entrar en funcionament la línia d’autobús que enllaçarà Mataró amb l’Aeroport de Girona. Crec que ningú s’oposava a aquesta línia, tots la reclamàvem, per tant, tots hem d’estar satisfets que la Generalitat hagi pres aquesta decisió.

A partir del juliol els mataronins tindrem més fàcil accedir a un aeroport que cada dia dóna més serveis i que no ens queda gaire més lluny que el de Barcelona, estalviant-nos tot el que suposa haver de traspassar la capital a determinades hores. A més, és una millora que pot repercutir en molts àmbits econòmics, més enllà d’anar de vacances. Especialment quan encara no s’ha resolt el tema de la línia directe de ferrocarril a l’Aeroport del Prat, tot i que CiU va arrencar el compromís de resoldre-ho.

El que no acabo d’entendre és perquè una notícia com aquesta no ha estat moriu d’informació a la Comissió de Via Pública que es va celebrar ahir mateix, quan la notícia ja era coneguda, però són coses a les que ja ens hem anat acostumant.