26/5/08

15è Congrés CDC: DEBAT PRECONGRESSUAL

L’agrupació local de Mataró ha estat la primera en fer una important aportació al debat obert a CDC amb la convocatòria del 15è Congrés.


Només fa una setmana que el Consell Nacional va donar llum verda a les quatre ponències que marcaran el debat ideològic, programàtic i de funcionament del partit pels propers quatre anys i a Mataró ja hem organitzat un acte per donar a conèixer els textos a debatre. L’acte consistí amb taula rodona per ponència, molt ben portada pels respectius responsables locals (l’Albert, en Vicent, en Marc i la Montse) en la que hi van participar components dels comitès de cadascuna d’elles, així com representants d’algunes de les tendències que darrerament han sorgit al partit.

A més de militants i simpatitzants de CDC a Mataró, hi van assistir un important nombre de delegats escollits en les diferents poblacions del Maresme. També van passar-hi diferents dirigents nacionals, com Lluís Corominas, Jordi Turull, Carles Campuzano, Montserrat Candini, Marta Alòs i Ramon Camp, entre d’altres. Així com l’actual president comarcal, Xavier Badia.

Aquesta setmana han començat les trobades en que hi participaran els més de 80 delegats del Maresme, agrupats per ponències. L’èxit de la Jornada de dissabte fa preveure un intens debat de renovació d’idees i de discurs, com diu Felip Puig, Secretari General Adjunt.

En Joan Mora també en parla al seu bloc:
* PREPAREM EL CONGRÉS DE CONVDERGÈNCIA
* CONSELL NACIONAL, LLUM VERDA A LES PONÈNCIES DEL 15è CONGRÉS DE CDC