12/4/08

Educació Solidària

M’ha arribat a les mans el segon número de “FES” el full informatiu de la Fundació Educació Solidària. La FES és l’entitat engegada ara ja fa gairebé deu anys per a poder donar suport a tots els projectes que els escolapis de Catalunya, amb presència al Senegal, a la Baixa Califòrnia i a Cuba, havien anat creant.

El full informatiu va nàixer com una petita eina de comunicació sobre la marxa d’Educació Solidària i dels projectes en els que col·labora. La seva publicació és trimestral i ha de servir per donar informació sobre la marxa de projectes, notícies sobre les activitats programades. També té voluntat d’oferir un espai de reflexió a tots als seus socis i col·laboradors, doncs per poder fer una feina plegats cal una bona comunicació entre tots.

Aquest segon número ens parla de la xarxa de subseus de la FES, alhora que fa un repàs a l’estat d’alguns projectes i a les darreres activitats.

Els Amics del Senegal, tot i que vam nàixer com una entitat independent, sempre ens hem considerat una extremitat de la FES, col·laborant amb la mateixa contrapart que ells al Senegal, l’Association Education Solidaire. Segurament aviat tindrem ocasió d’explicar els nostres projectes al seu full, com ho anem fent a la cartellera que tenim de forma permanent a l’Església de Santa Anna i en gairebé totes les activitats que s’organitzen a la comarca al voltant de la Solidaritat i la Cooperació Internacional.