6/12/07

JORNADES DE LA CATOSFERA

Fa uns dies vaig rebre un correu que em convidava a participar els dies 25, 26 i 27 de gener de 2008, a la primera trobada de blocaires catalans sota el nom de Catosfera 2008. Es tracta del primer cop que s'organitzen unes jornades d'aquestes característiques a Catalunya. La trobada té com a objectiu reunir blocaires, experts i emprenedors de l'anomenada xarxa 2.0.

Catosfera 2008, que es farà a Granollers, serà un punt de reflexió i aprenentatge al voltant de la blocosfera catalana, però amb la mirada posada de manera objectiva sobre el que es fa en altres indrets. L'activitat és gratuïta i està oberta al públic en general, tot i que qui estigui interessat a participar-hi s'haurà de registrar en aquest
bloc.

La trobada comptarà amb diverses conferències i taules rodones sobre temes d'interès per a totes aquelles persones que tenen bloc o que estan interessades en aquest món dels blocs i del web 2.0. Alguns dels temes que es tractaran són la relació dels blocs amb la política, l'educació, la literatura, els negocis o la nació, entre d'altres.

La data límit per a la inscripció és el 20 de gener. Aquells que no realitzin la inscripció no tindran assegurat l’accés a la programació ni als descomptes i tallers previstos.

Jo ja m’he inscrit. I tu?