5/12/07

MATARÓ CAPITAL DE L’EDUCACIÓ

Avui s’ha conegut que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha decidit ubicar a Mataró el nou Servei Territorial del Maresme-Vallès Oriental, un territori que fins ara estava inclòs en el ST de Barcelona Comarques.

La gent del món de l’educació té molt clar que la territorialització dels serveis és una millora molt important, a més, és evident que la ubicació a Mataró augmenta la capitalitat de la nostra ciutat, que agafa una dimensió intercomarcal.

Des de CiU es va treballar sense complexos donant suport al que inicialment només era una possibilitat. El Ple va aprovar una proposta nostra en aquest sentit, tot i que el govern semblava preferir portar-ho en secret per por a que no es concretés. La mateixa proposta va ser portada al Consell Comarcal, que també li va donar suport. Estem orgullosos d’haver demostrat que som capaços de portar la iniciativa i de lluitar per aconseguir elements que ajudin a situar Mataró allà on es mereix.

Desitjo, i en Vicent sap que és la meva única por, que la territorialització no serveixi per incrementar la despesa, però això depèn de la gestió de la Generalitat i no de nosaltres. Ell ha estat el defensor de la proposta i ho ha fet per la ciutat i per la seva gent. Felicitats Vicent!