2/11/07

L’ALCALDE DE MATARÓ AL FONS CATALÀ DE COOPERACIÓ

L'alcalde de Mataró forma part de la nova Junta Executiva del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament des del passat 15 d'octubre, en que es va celebrar la 25a Assemblea General de socis al Saló del Tinell, a Barcelona.

El Fons Català renova cada quatre anys la seva Junta Executiva, després de la constitució dels nous ajuntaments. A l’assemblea es va presentar una llista de consens encapçalada per Teo Romero (PSC), alcalde de Santa Margarida de Montbui, com a president; Jordi Moltó (CiU), alcalde de Sallent, com a vicepresident; Víctor Puntas (ERC), tinent d'alcalde de Molins de Rei, com a secretari; i Xavier Rubio (ICV-EUA), regidor de Manresa, com a tresorer.

Que jo recordi, Mataró, ha format part de les darrers Juntes i sempre havia estat representada pel regidor responsable de cooperació i solidaritat. Crec que l’alcalde de la ciutat és una persona sensibilitzada i que pot aportar molt al FCCD, ara, per què no hi va el regidor? Justament en aquest mandat l’alcalde és, a més de representant de la ciutat a molts altres organismes, diputat provincial i té la presidència d’una de les àrees d’aquesta institució supramunicipal. Encara més, en el Ple Extraordinari per a l’aprovació del Cartipàs Municipal, a l’expedient hi figurava que l’Ajuntament de Mataró té un únic representant al FCCD i aquest és el regidor de Participació Ciutadana i Cooperació.

Suposo que ja ens ho explicaran.