1/11/07

ARTUR MAS ESTRENA VÍDEO-BLOC




Artur Mas és el primer polític de l’estat, amb un vídeo bloc actiu a la xarxa on, a partir d’avui, hi podrem trobar reflexions personals del president de CiU i, especialment, sobre el catalanisme. La data de l’activació del vídeo bloc no és casual: avui fa un any de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, en les que Mas va guanyar per 11 escons de diferència al candidat perdedor del PSOE, José Montilla.

A la nota de premsa podem llegir que Mas ha estat treballant activament en l’elaboració dels continguts dels seu des de l’11 de setembre de 2007. De fet, el periodista i blocaire Saül Gordillo ja en parlava fa un parell de dies i deia que el vídeo bloc està realment ben pensat i executat.

Per altra banda, els militants i simpatitzants de CiU amb bloc actiu ja superen els 200 i la Federació Nacionalista disposa, des de fa un any, d’una secció de vídeos i d’un canal propi i personalitzat al You Tube. Mataró és, a més, una de les ciutats on hi ha més militants que actualitzen habitualment el seu bloc, encapçalats pel president del Grup Municipal, Joan Mora, que també disposa d’un canal propi a You Tube.

Una altra important i recent incorporació a la xarxa de Blocs.CiU.Cat és la del president del Comitè de Govern d’Unió i Secretari General de CiU, que va posar en funcionament el seu propi bloc el passat dia 22 d’octubre. Encara que he de donar la raó a en Saül, quan diu que és una llàstima que Duran, que recopila les seves cartes setmanals des de primers d’any, no hagi optat pel domini PuntCant.

Avui incorporo, doncs, els enllaços a aquests nous blocs, esperant que els visiteu habitualment. Compartiu més o menys les seves tesis, Mas i Duran són dos líders que cal tenir en compte.