20/9/07

Comptem amb tu!

Després de setze anys de ser la secretària del Grup Municipal, a més d’una activa militant de CDC i per extensió de CiU, la Miguelina ha decidit que ja en tenia prou i s’ha jubilat per dedicar-se a la família, especialment als seus quatre néts.

El Grup Municipal de CiU ha de prescindir d’una persona amb experiència a l’Ajuntament, que coneix tothom i tots els racons i secrets, amb més intuïció i criteri polític que més d’un regidor. Però, si entre tots l’animem, el partit pot guanyar la dedicació d’una col·laboradora de luxe.

Segur que la trobarem a faltar al despatx de CiU, però serà a totes les assemblees, totes les reunions, campanyes electorals i on convingui per treballar per Convergència i, sobretot, per Catalunya.

Miguelina, Comptem amb tu!


Joaquim Fernàndez i Oller
Portaveu de CiU i Secretari d’Organització de CDC

11 comentaris:

Joan Mora i Bosch ha dit...

Mig,
Saps el que m'agrada més de tu ? La teva joventut, la teva vitalitat i la teva murrieria.
Mai, mai, he tingut la sensació d'estar amb una persona més gran que jo. Sempre ens hem entès a la perfecció i m’has ensenyat més del que et penses.
Entenc que tinguis ganes de no tenir horaris, de fer el que et vingui de gust però també se que sempre estaràs llesta per tornar-hi. Sempre has anat per davant del teu temps i és una cosa que es flaira només conèixer-te.
Recordo mil moments viscuts en política que no hagués superat sense el teu consell i la teva visió “positivista” de les coses. Dec molt a molta gent però tu ets la meva “padrina” política i comptar-te com amiga és un per mi un petit tresor.
Mig, fes “vacances” però el teu lloc sempre t’esperarà.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

El teu compomís amb Catalunya, i el teu treball i esforç durrant aquests anys és impagable. Et trobarem a faltar.

Una abraçada.


David Morgades

Anònim ha dit...

Miguelina,

Com ja he dit algunes vegades, una de les bones coses d'haver passat un temps en política municipal activa, és haver-te conegut com a ànima del grup municipal de Convergència i Unió. Era fàcil adonar-se que tu no eres una simple secretària, sinó que tenies moltíssim criteri polític, moltíssima experiència i memòria de la política mataronina, i una fe de pedra picada en el país, la ciutat i la gent de CiU.

I també era fàcil veure que ets una gran persona, disposada sempre a donar un cop de mà, amb sentit de l'humor, capaç de trobar els aspectes positius de la vida encara que vagin mal dades.

Gràcies per la paciència i la comprensió. I per les estones passades juntes, els esmorzars compartits, les idees desenvolupades i la teva amistat.

Feliç jubilació.

mariajosé recoder

Anònim ha dit...

"JUBILATIO" QUE VOL DIR "AMB JOIA"
PER MOLTS ANYS!

Carol ha dit...

Miquelina,

Et vull donar les GRÀCIES i dir-te que ets la millor.
Gràcies per ser com ets, gràcies per la teva ajuda i consell, gràcies per ser tan positiva ... en definitiva, et trobaré molt a faltar.

Un petonàs

Carolina

Anònim ha dit...

Hola Miguelina,

Fa pocs anys que et coneixo, però no vaig necessitar gaires dies per saber que tu eres una peça molt important dins de convergència. Estàs amb tot i per tot, ofegada de feina però sempre alegre i tranquil•la. Encara que t'anyorarem, tens tot el dret a fer un tomb a la teva vida. Però sàpigues que, trobarem a faltar la teva eficiència, paciència i simpatia.

Una abraçada
Montse Quijo

Anònim ha dit...

Hola Miguelina. Jo més que dir-hi la meva, em pregunto a qui faré emprenyar ara quan vagi al grup. Durant molts anys has estat companya i amiga. Per tots t’has preocupat i a tots ens has animat i ens has donat una empenta quant ens ha fet falta.
Aquest despatx ja no serà el mateix sense les teves rialletes i les teves emprenyamentes.
Ara que no tens “res” a fer, a veure com te’n sortiràs de tota la feina que et caurà al damunt. Organitza’t i posa ordre. No perdis els papers.

Petonets

Octavi

Anònim ha dit...

Benvolguda Miguelina,

Et desitjo el millor del món en aquesta nova etapa.
L'altre dia vaig trucar al despatx del Grup Municipal de CiU i em van donar la notícia.
Em vaig quedar una mica trista , esperaba poder parlar amb tu , escoltar la teva veu , però ja no hi eres.
Et trobaré a faltar i la teva col•laboració i suport.
Montse Ferrer.

Anònim ha dit...

Miq, Miq,
Miq quan tornaràs al grup?.... mira que el borrutxo ara ja no es pot emprenyar amb ningú,.... i ho paguem els regidors .... ja sap, ens reny i ens demana moltes coses, com que....., ja no t'ho pot demanar a tu.
El Grup s'ha quedat orfe i necessita de la seua padrina, així que, quant se't passi la dèria de la jubilació, torna.... el grup municipal ja no és lo mateix sense la Miq.
Una abraçada molt forta.
ah... encara ens deus la fideuà.

Anònim ha dit...

Felicitats per haver arribat aquesta fita tan alegra i juvenil.

El temps que te he conegut dintre l’associació Amics de la Escola Pia del Senegal he pogut gaudir de les coses ben fetes per la teva part i de la teva alegria que ens ha contagiat a tots.

Una abraçada

Francesc Vea (President Ex.alumnes de Santa Anna)

Quim Fernàndez ha dit...

Dissabte passat va ser el Sant de la Miguelina. Feliciteu-la!!

Encara hi sou a tremps.