13/6/07

PASSEJADA PELS BLOCS


Poc a poc va tornant la normalitat. L’activitat de la pre-campanya i la campanya, a més de no deixar-me temps per escriure, no em permetia passejar pels blocs i els web’s que m’agrada visitar habitualment. A la primera visita, la primera novetat que trobo és “Politi.cat”, un sistema de promoció de notícies, articles i reflexions relacionades amb el present i el futur de la política de Catalunya. Des d’aquí felicito als promotors i prometo tornar-hi i registrar-me com a usuari.

A continuació faig una passada pels caps de llista de CiU més actius al Maresme, buscant el post més curiós o la reflexió amb la que m’hi sento més identificat. En Pere Parés (El Masnou), explica una de les anècdotes de la passada campanya electoral. Montserrat Candini (Calella) demana, passades les eleccions municipals i un cop l'escenari polític dibuixat, respecte a l'adversari polític. La Neus Serra (Malgrat) diu que els partits polítics han de saber llegir els resultats i decidir, perquè ara toca parlar de debò sobre intencions i programes de govern. En Quim Ferrer (Vilassar de Mar) no ha actualitzat. Volia conèixer les seves opinions després d’un resultat que li permetrà ser l’alcalde del seu poble. Segur que s’està organitzant i aviat podrem seguir llegint-lo.

Segueixo amb una passejada pels blocs dels companys de Mataró. El d’en Joan Mora el passo per alt, no perquè no m’interessi, sinó perquè és l’únic que no he perdut de vista durant tota la campanya. L’Octavi ha estat especialment actiu durant tota la campanya, encara que després de la jornada de reflexió s’ha tornat a relaxar. L’Albert també s’ha animat. Les seves reflexions, com sempre, aprofundeixen una mica més, tot i que no ha estat tant treballador com d’altres. En David no ha parat. Des de que va obrir el seu bloc que és el més actiu de tots. Felicitats !!

A casa, la Maribel rep les conseqüències de la campanya i no li queda un moment per actualitzar el seu bloc. En Jordi, que no sé d’on treu el temps, escriu molt bé i hi toca molt. Està malament que sigui jo qui ho digui, però llegiu la seva reflexió sobre la jornada electoral.

Per acabar aquest repàs, després d'haver escrit un grapat d’entrades els periodistes Oriol Burgada i Joan Salicrú tanquen el seu bloc titulat Tenda de Campanya. El darrer però, acaba d'obrir un nou espai, un nou bloc amb el nom de "La Riera 48". En Joan promet que al llarg d'aquest mandat que comença ens farà la seva interpretació de la política local mataronina. Benvingut!!