12/3/07

SI AQUESTA ÉS LA CAMPANYA QUE VOLEN, NO ENS HI TROBARAN

Efectivament, si aquesta és la campanya que volen, no ens hi trobaran. Avui és la darrera vegada que perdo el temps en deixar en parlar de qui tenim davant. Els ciutadans de Mataró són intel·ligents i faran la seva valoració del que diuen.

Per la nostra part, sabrem estar al lloc que ens correspon i no passarem a l’insult com fa el màxim dirigent del PSOE a Mataró. El que escriu, i les imatges que col·loca al seu bloc són insultants, ho són per nosaltres, ho són pels milers d’electors nostres i també pels del Partit Popular a Mataró, que no tenen perquè compartir el que fan els dirigents estatals. Però, els qui van elegir les sigles del PSC-PSOE tampoc s’ho mereixen.

La política local, a Mataró, mai havia arribat a aquest extrem. Ahir lamentava com la gent de la dreta espanyola utilitzava el terrorisme i les seves víctimes, però veig que a l’esquerra fan el mateix.

1 comentari:

Anònim ha dit...

uNA ACLARACIÓ EN TOT CAS: EL PSC NO ÉS UN PARTIT D'ESQUERRES, I MENYS EL DE MATARÓ, NI TAN SOLS UNPARTIT SOCIALISTA, EN TOT CAS ES UNA ALTRA COSA. ÉS MÉS, ES PODRIA DIR QUE A MATARÓ NO HI HA ESQUERRA PERQUE NO LA REPRSENTA NI ICV. ALMENYS EL SECTOR D'EN GRAUPERA.

ANNA