14/12/06

BENVINGUDA A UN NOU DIARI DIGITAL

Fa un parell de dies, tornant de Barcelona, escoltava el programa l'Oracle, de Catalunya Ràdio, a la tertúlia d'aquell dia hi participava l'Enric Morera, secretari general del Bloc Nacionalista Valencià. Entre altres coses, parlaven sobre la manca d'informació que, en general, es té a Catalunya sobre els valencians (a en Vicent li hagués agradat escoltar-lo).

A la darrera part del programa van parlat del nou diari digital, que apareixia aquell mateix dia, "el Singulardigital.cat". No va faltar el comentari mal intencionat d'alguna persona del món periodístic dubtant de la seva imparcialitat, però van aconseguir que una de les primeres coses que fes quan vaig arribar a casa fos posar-me davant l'ordinador i connectar-me al nou mitjà de comunicació.

El director és en Jordi Cabré, un jove escriptor, advocat i col·laborador del diari AVUI, nascut a Barcelona, que va començar a escriure als deu anys. El producte és modern i agradable de llegir. Hi podem trobar tota classe de notícies vistes des d'una òptica nacional, a més d'enquestes o vídeos, i incorpora la possibilitat d'enviar SMS amb comentaris.

"elSingulardigital.cat" s'ha estrenat, en el món de la comunicació, amb 832.514 pàgines vistes el dia mateix de la seva sortida escena. Felicitats !!