19/12/06

NOTES

De bon rotllo

Tampoc havia de ser tot dolent, amb el segon govern tripartit. El nou conseller d'interior, Joan Saura, referint-se al desallotjament de Can Ricart, diu: "ho hem fet de bon rotllo". si governa un altre la visió és diferent, però ara s'han adonat que s'ha de donar compliment a les decisions judicials. Si no fan grans coses, com a mínim, les que facin que sigui de "bon rotllo".

És més greu

No comparteixo amb David Madí que
la causa de la pèrdua d'entre 32.000 i 42.000 vots a les passades eleccions sigui que, entre les eleccions de 2003 i les actuals, de novembre de 2006, han mort una part d'electors de CiU. La mort, ara per ara, és un fet natural i afecta a tots per igual, el problema és més greu, el problema és que ni CiU, ni cap altra formació política, sap engrescar suficientment els joves.

No hi puc estar d'acord

Llegia que al Sr. Duran li "cansa veure sempre com l'opinió d'Unió és una discrepància amb CDC i, en canvi, la de CDC passa a ser la posició de CiU". No cauré en fer el mateix que fa el Sr. Duran de parlar dels problemes de casa en públic, només diré que, des de la base, no puc estar-hi d'acord.

Caganers

Ho va dir, fa uns dies, El Punt i també altres diaris, els caganers dels líders del PSOE a Catalunya i d'ERC són els més demandats a la fira de Santa Llúcia. A casa seguim posant el caganer amb barratina i un paper de diari a la ma, però és evident que n'hi d'altres que també "la caguen".

Qui és el patètic?

Fa un parell de dies hi havia un membre de l'actual equip de govern municipal a Mataró que als de CiU ens deia patètics. En el marc d'unes bones relacions podem discutir qualsevol problema, però si qui està al govern, quan es sent una mica acorralat, no té cap altre recurs que l'insult, no cal que ens asseiem a parlar de res i Déu nos en guardi el dia que es trobi a l'oposició.