6/11/06

QUE VOLEN AQUESTA GENT... QUE PACTEN DE MATINADA

El títol no és meu. L’he manllevat d’en Marc, que m’ha deixat un comentari en un dels meus post. L’he utilitzat perquè, després de l’emprenyada (com molta i molta gent d’aquest País), després de pensar que mentre tinguem un sistema parlamentari a una sola volta això és legal (legítim és més complicat d’afirmar o explicar), després he pensat i,... per què? Què volen aquesta gent? Com ho ha pensat en Marc.

Volen manar? També ho farien havent pacta amb CiU. No serà per què no els hi hagin ofert tot i mes?
Volen desenvolupar el Nou Estatut amb garanties? Però si ells no el van votar i pacten amb els responsables de la retallada.
Per tenir un nacionalista o un independentista a la Presidència de la Generalitat? Home! És evident que per a mi el cognom no és important, però l’espanyolisme del sector del Sr. Pepe Montilla és igualment evident.
Llavors,... per què? Algú m’ho pot explicar?
Per ensorrat l’únic partit, llevat d’ells, nacionalista? Quin sentit tindria?
En un partit com
CDC, creat en un País que no viu en total normalitat, que no és Estat, hi cap tothom, però,.. d’això a dir que som de dretes i que amb nosaltres no és pot tirar endavant una política social hi va un bon tros. Algú s’ho creu? Sí? Doncs no coneix ni CDC ni a la seva gent.
'
Però, malgrat estar convençuts que això no farà cap be a Catalunya, seguirem treballant pel nostre País i també per la nostra ciutat. I si als companys nacionalistes i independentistes
d’Esquerra (que ja no es diu ni republicana, ni de Catalunya) algú no els deixa parlar al Parlament o al Consistori, nosaltres ho seguirem fent.