5/11/06

FEM PINYA!

Quan encara no havien passat 24 hores del final de la jornada electoral, que ha començat el Ple Extraordinari pel debat del Pressupost Municipal pel 2007. Un pressupost sense gaires novetats, això sí, amb previsió d’algunes inauguracions abans de les properes eleccions municipals.

Podria parlar de l’excel·lent discurs d’en Joaquim Esperalba, més que discurs, ha estat una lliçó sobre com fer política per a les persones, però he decidit que avui me’n oblidaré de la política.

Qui avui és mereix un reconeixement de tots els mataronis és la nostra Colla Castellera Capgrossos. La Colla, després del sotrac que va patir amb la tràgica actuació de Les Santes, va recuperar el 3 de 9 amb folre en una magnífica actuació a la Plaça Vilafranca del Penedès. A més, van aconseguir una torre de 8 amb folre, un 4 de 8 i dos pilars de 5 simultanis. Demà tindrem l’oportunitat de compartir amb ells una nova “Diada”, encara tinc a la paret, sobre la taula, el cartell de la primera, amb els Xics de Granollers i els Marrecs de Salt. La d’enguany serà especial i tots hem de fer pinya.