14/10/06

ConfidencialCAT


La meva primera reacció al conèixer l’existència del DVD ConfidencialCAT” va ser de sorpresa, doncs la gent de CiU no estem acostumats a accions d’aquesta mena. No negaré també una certa preocupació per la situació semblava plantejar: CiU contra tots. Però he pensat que, abans de dir res, calia veure quina era la causa perquè els màxims dirigents d’ERC vagin a la una i de que el PSC, amb un Montilla sarcàstic, hagi fet moure peça a TV3 perquè protestés per la utilització d’algunes imatges. La mateixa televisió pública la qual, per donar la notícia de que una enquesta donava gairebé dos punts més a CiU que al PSOE, ha posat imatges i veu de totes les forces polítiques excepte CiU, això sí, ho ha compensat amb unes imatges de Duran Lleida en el Consell Nacional d’UDC que no tenien res a veure amb el tema.

Què diu el DVD, que la seva divulgació hagi omplert tantes pàgines quan encara no s’ha distribuït?
Avançant-me a la seva distribució, he vist alguns dels capítols per internet. El resultat és que, per una banda, ja no veig tan malament l’acció dels responsables de comunicació de CiU i, per l’altra, la producció recorda moltes coses que no hauríem d’oblidar, doncs, des del meu punt de vista, han fet molt de mal al nostre País. Després, cadascú que li tregui allò que pensi que només és propaganda i electoralisme, però els fets han succeït i les conseqüències les pagarem tots.

En tot cas, estic content d’haver vist el contingut abans de donar una opinió i potser si que tenen raó alguns quan diuen que
els hi han marcat un gol.