6/9/06

EN JOAN SERÀ UN BON CANDIDAT

Només quatre mesos després que Joaquim Esperalba anunciés la seva decisió de no presentar-se a les properes eleccions municipals, la Federació de Convergència i Unió ja té nou candidat.

Malgrat
ens vam alegrar pel nomenament d‘en Pim com a Director General de l’ICO, tots havíem estat treballant amb la hipòtesi que ell seria el candidat el 2007. Afortunadament els temps de conflictes entre els partits de la Federació queden lluny i, després d’un procés tranquil i molt participatiu, s’ha designat a Joan Mora per encapçalar la candidatura de CiU a Mataró a les eleccions municipals de l’any vinent amb absolut consens.

Som molts els que vam anar apareixent com a possibles candidats però, sens dubte, el perfil d’en Joan és el que Mataró i CiU necessiten. Els que el coneixen en el món empresarial donaran fe del seu tarannà emprenedor i de la seva capacitat de gestió. Però els que portem anys treballant amb ell en la política de partit també coneixem la seva capacitat de treball i, sobretot, les seves conviccions nacionalistes. Amb en Joan vam estar junts a l’executiu que presidia en Pere Anton Fusté i vam dirigir el que el va succeir, junts vam participar d’una de les etapes de més activitat a CDC, vam treure a la llum el butlletí “Mataró es mou”, del que he manllevat el nom pel meu bloc, organitzàrem el mes d’activitats nacionalistes, de l’11 de setembre al 15 d’octubre, intentàrem donar més protagonisme al militant en les decisions del partit creant un Consell Local i moltes coses més.

Amb la seva designació com a futur candidat a l’alcaldia de Mataró s’obre una nova etapa. Després d’una definició clara de model de ciutat amb Joaquim Esperalba, davant d’un govern que no el té, o no el sap explicar, entrarem de ple en un període de gran activitat per explicar aquest model i donar a conèixer en Joan. Les eleccions municipals, com les del Parlament de Catalunya, dibuixen un horitzó optimista i ple d’il·lusió per a Convergència i Unió.

En Joan és un home amb una agenda molt plena, però amb una capacitat de treball immensa i que tindrà al seu costat un gran equip de persones, entre les que sap que pot comptar amb els amics i companys de sempre.