5/9/06

EL DESCONCERT D’UN COMPANY

Aquest dies tinc alguns problemes per connectar-me a internet i he de prioritzar quan ho faig. És per això que alguna vegada penjo fora d’hora el que escrit i tampoc puc dedicar gaire temps a llegir altres blocs i diaris digitals. Però a casa m’han fet adonar del “desconcert” d’en Ramon a causa d’un dels meus escrits.

No vull pas entrar en polèmiques inacabables i ja anuncio que no insistiré. Malgrat tot, aclariré que en Lluís Corominas va deixar l’alcaldia després d’un Congrés de CDC que va limitar el nombre de càrrecs interns i públics que podia tenir qualsevol militant, precisament en un bon exercici de qualitat democràtica i, així com ell va renunciar a l’alcaldia, n’hi va haver que ho van fer d’altres responsabilitats distintes. Pel que fa a Ramon Camp, no va deixar pas l’alcaldia, va renunciar a la seva acta de regidor, com Consol Prados, regidora socialista que va fer molt bona feina en temes de convivència i cooperació internacional, que aquest mandat va ser escollida diputada al Parlament de Catalunya.

En canvi, pel que fa als socialistes, tots els alcaldes de Barcelona, Girona, Mataró i molts més van deixar la vara i la banda als seus successors abans d’acabar el mandat i aquests sempre s’han convertit en els nous candidats.