20/9/06

A CIU S’HA FET UN RELLEU COM CAL

El procés de relleu al capdavant de la Federació de CiU a Mataró s’ha fet com cal, democràtica, ordenada i tranquil·lament. Des d’ahir a la nit en Joan Mora ha agafat el testimoni que li passa en Pim Esperalba. A partir d’avui treballaran junts per definir i explicar el projecte de ciutat que defensa CiU i que ve de molt lluny, des d’en Ramon Pla i en Pepito Beltran, passant per Ramon Camp i Josep Mañach.

Algú pot pensar que són masses canvis. Però quan de la política local no se’n fa l’única professió i a més toca estar a l’oposició, és inevitable. Tot i que, Ramon Camp i Joaquim Esperalba han estat nou i set anys, respectivament, caps del grup municipal a l’Ajuntament de Mataró. Per altra banda, són diferents estils per un projecte compartit.

Vaig dir que en Joan seria un bon candidat, a partir d’avui ja ho és. L’Assemblea li ha donat la seva confiança de forma unànime, amb només dos vots en blanc, que també són dos vots de confiança, i cap vot negatiu. Per la meva part no cal que li digui que l’ajudaré en el que calgui (ell ja ho sap), però el felicito molt sincerament i li desitjo molta la sort a ell i la gent que, com ell, treballem amb il·lusió per un canvi per porti un futur millor a Mataró.