28/6/06

UN GRAN HOSPITAL (II)

Fa pocs dies llegia a la premsa que l’alcalde i president en funcions, per cessament del titular, del Consorci Sanitari del Maresme, anunciava ampliacions a l’Hospital de Mataró. Encara que les obres, que s’iniciaran en plena precampanya de les eleccions al Parlament de Catalunya, afectaran a Salut Mental, la meva esperança és que s’alliberin llits que inicialment eren per altres especialitats.

L’Hospital de Mataró, en el que no creia l’alcalde Mas, tal com
vaig explicar fa mesos, ha quedat petit més aviat del que es pensava a causa d’un creixement desmesurat de la població a la que dóna servei. És per això que l’ampliació és una bona notícia.

Com sempre, l’alcalde dóna per fetes coses que no han estat presentades en cap òrgan municipal. La notícia ha servit per aclarir que seran les construccions que apareixien en el dibuix que acompanyava l'avanç del Pla Parcial de delimitació del Sector B - Carretera de Cirera, i de les que només es va dir: “seran equipaments”; d’això encara no en fa un mes. De passada, i en la mateix notícia, es resol el futur de la Llar Cabanellas.

Malgrat les formes, que cerquen excessivament la propaganda partidista, siguin benvingudes les bones notícies. Si als excel·lents professionals de que disposa el nostre hospital, hi podem sumar unes instal·lacions més amplies que solucionin els problemes en la disponibilitat de places, això segur que es traduirà en un millor servei.