3/7/06

COMENCEM EL JULIOL

Comença el mes de juliol i estrenem nou horari. Al marge de les voluntats, intencionalitats, o interessos del polític/a de torn, la veritat és que quan vols vendre t’has d’anar adaptant a l’horari dels possibles clients. Els mesos de juliol i agost són fluixos en vendes de material d’oficina i escolar, mentre que, després, el setembre i l’octubre es preveuen més moguts. És per això que hem decidit tancar els dissabtes a la tarda des d’ara fins passada la Mare de Déu d’agost, de la mateixa manera que al setembre ens plantejarem ampliar horaris.

Primer dia de rebaixes
Feia temps que no ho feia, a més, m’hagués agradat assistir a la inauguració del Centre d’Art Germans Arenas, però va ser una excusa per fer una cosa junts una tarda de juliol. Tota la família vam anar junts de rebaixes, primer, el sector femení per una banda i el masculí per una altra, vam quedar per berenar i vam seguir junts. En Jordi es va comprar, amb la complicitat de la seva germana, la seva primera corbata en propietat. A mi me les fan comprar amb ninotets i la seva és llisa, però molt bonica. Tothom es va firar una mica, ens ho vam passar bé, encara que vam acabar molt cansats.

Fent hores de vol
Avui, dos de juliol, és l’aniversari de la
Rosa. Fa setze anys i ha convidat als seus amics i amigues. Ens va demanar poder tenir la casa per ells, tot sols. Tot i el perill que comporta deixar vuit adolescents, nois i noies, sols durant unes hores, ho vam fer. Això ens va permetre fer una bona excursió en cotxe i xofer. En Jordi, amb el cotxe que té a mitges amb la seva mare, ens va portar al lloc on l’esplai ha de fer-hi els campaments d’estiu, d’aquesta manera, quan arribi del Senegal, podrà anar-hi sol i sumar-se a la colla. Cada dia ho fa millor, però encara necessita practicar una mica més per agafar confiança.