3/9/17

Escrit pel Programa de la Serenata del carrer Sant Ramon


Hi ha una cita al calendari festiu mataroní gairebé tan ineludible i amb tanta tradició com Les Santes. És la Serenata del Carrer Sant Ramon, una celebració que ens marca el final de l’estiu i el retrobament amb amics i coneguts després de les vacances. Amb un segle i mig d’història, aquesta serenata és una de les festes amb més tradició i arrelament de la ciutat, un emblema local i un motiu d’orgull mataroní.

No em cansaré mai d’agrair la tasca generosa i voluntària dels veïns i veïnes del carrer Sant Ramon que, amb il•lusió i moltes ganes, fan possible cada any que puguem celebrar aquesta festa i posar la cirereta del pastís a les vacances i al calendari festiu de la nostra ciutat.

 La serenata del carrer Sant Ramon, com tantes festes de barri que se celebren a Mataró, és un bon exemple de treball en equip, participació ciutadana i compromís cívic. Cal reconèixer i aplaudir la tasca d’aquest veïnat i celebrar que Mataró pugui comptar amb iniciatives com aquesta, que és un exemple de com es construeix ciutat i que serveix de model i inspiració per a les futures generacions.

És responsabilitat de tots els mataronins donar continuïtat a activitats amb tanta tradició com aquesta, que ja forma part del nostre patrimoni festiu i ciutadà. I no hi ha manera més fàcil i agradable de fer-ho que participant, un any més, en els actes per a petits i grans que els veïns del carrer han organitzat per compartir amb tota la ciutat.

Per tot això, desitjo que un any més ens retrobem al carrer Sant Ramon. Serà l’ocasió per posar-nos al dia després de les vacances i fixar els reptes per al nou curs.

 Us hi espero!

 Quim Fernàndez i Oller
1r Tinent d’alcalde
Regidor de Cultura i Participació Ciutadana