7/5/15

Per què vull ser l’Alcalde?


Personalment, em vaig comprometre ja fa molts anys, a lluitar amb fermesa i claredat pels interessos de Mataró i de Catalunya, la meva ciutat i el meu país.

Vaig assumir, així, el compromís ferm i clar d'estar al servei de les persones, el compromís de sumar esforços i voluntats i no de restar, i el compromís decidit de contribuir a la millora de la ciutat, de la seva gent, i aconseguir tenir una ciutat viva econòmicament, rica socialment i on tothom hi tingués cabuda.

Aquests compromisos els he tingut al cap en tots els moments i ens totes les decisions que he pres, i com que penso que continuen més vigents que mai, perquè em sento més compromès que mai amb la meva ciutat i amb la seva gent, i perquè crec que el que Convergència i Unió pot aportar a Mataró encara és molt i millor, encapçalo la candidatura de CiU a les eleccions municipals del proper 24 de maig, amb la mateixa il·lusió, la mateixa humilitat i el mateix esperit de servei que el primer dia.

Per mi, que he nascut a Mataró, hi he crescut, m'hi he casat i he vist créixer els meus fills, és un privilegi poder representar la ciutat i dir arreu amb orgull que sóc mataroní.

Per això, el fet de poder representar Mataró, a banda d'una gran responsabilitat, em genera una il·lusió pròpia només d'aquells que, com jo, estem enamorats de la ciutat i ens apassiona la idea de poder treballar per millorar-la.


Vull ser alcalde perquè crec en aquesta ciutat i en la seva gent. Crec en la capacitat de superació i de fer front a les dificultats. Crec en la força del treball i de la feina ben feta i en l’empenta per emprendre nous reptes i noves responsabilitats. Crec en el talent i en la capacitat creativa que tenim en molts àmbits, en la riquesa cultural i en el teixit associatiu. Crec que si aprofitem la força dels nostres actius i la sumem a l’esforç decidit per afrontar i superar els reptes, no solament superarem les dificultats, sinó que en sortirem més forts i més ben preparats.

Per tot això, vull dir-vos ben clar i fort un SÍ A MATARÓ.

Acompanyeu-me i ANEM PER FEINA.