1/1/15

2015. Un any d’il•lusió i d’esperança amb molta feina per fer

Hem deixat enrere un any que, com tots, ha tingut moments bons i dolents, que ens ha portat sorpreses i alegries. Un any marcat per un 9N en que, malgrat els molts i importants impediments posats per l’Estat, els catalans vam dir lliure i democràticament quin futur volíem pel nostre País.

El que avui estrenem, però, esperem que sigui millor en tots els aspectes. Políticament escriurem un nou capítol en el llibre de la història. Serà un any ple d’il·lusió i esperança pel futur que ens espera. Un any que serem cridats a elegir un nou Parlament i un nou Govern amb un encàrrec molt clar: posar les bases per esdevenir Estat.

A nivell municipal, el 2015, serà també un any de canvis als Ajuntaments. A Mataró el nostre alcalde va anunciar fa mesos que no tornaria a presentar-se i encetarem una nova etapa. No serà fàcil, mai res ha estat fàcil, però no ens falta il·lusió i convenciment per tirar endavant un nou projecte.

Seguirem treballant en la línia que ho estem fent per acabar la molta feina encetada. Seguirem encomanant il·lusió i esperança a la Ciutat i mantenint l’orgull de ser mataronins.

Sabem que el proper Consistori tindrà una composició més complicada encara que l’actual i és per això que cal gent com nosaltres, amb capacitat de negociar i arribar a acords.

Les persones han estat sempre la nostra prioritat, però en el mandat que començarà el 2015 això agafarà més valor encara. La seguretat, l’ocupació i la convivència, juntament amb la formació de la ciutadania i la promoció de ciutat hauran de ser eixos prioritaris de l’acció del nou govern municipal.

Caldrà potenciar nous àmbits per a l’ocupació. Som una ciutat de serveis i amb molts atractius. No hem d’acomplexar per això, sinó saber aprofitar aquest potencial i seguir treballant per incrementar el nombre de visitants a la ciutat.

La transparència i la participació d’avui seran la base per un nou estil de governar. La línia entre govern i ciutadà cada dia ha de ser més prima i hem d’anar més de costat.

En definitiva, donem la benvinguda a un any que se l’espera complicat però ho fem amb tota la il·lusió possible, amb l’esperit de servei necessari i posant tota la nostra capacitat de treball al servei de la Ciutat.


Que tinguem tots un feliç any 2015.