30/4/14

CulturaMataró.cat


Des de dilluns la Cultura de Mataró és més present a la xarxa. La gran quantitat d’actes que s’organitzen des de l’Ajuntament, però també i sobretot des de les moltes entitats de la ciutat, tenen una nova finestra on mostrar-se.

A Mataró l’activitat cultural ha estat de sempre molt gran, però ara, a través del nou web de “Cultura Mataró”, pot arribar a molta més gent.

Sabem que el nou web és millorable i agrairem tots els suggeriments i comentaris amb voluntat de perfeccionar-lo, però és innegable que el salt que fem és molt gran, com és innegable que és en benefici de tots, Ajuntament i entitats. Estem davant una primera fase i les possibilitats de créixer són gairebé infinites si tenim prou imaginació. El disseny és net i clar, fet que permet una navegació fàcil i agradable.

En els propers dies s’aniran incorporant alguns detalls, però la potent agenda que fa setmanes que es provava internament havia de fer-se pública, tant per veure’n les possibilitats reals com per poder ser aprofitada per tots. Només entrar al web trobem l’oferta més immediata, però si anem a l’apartat d’agenda, els filtres per data, àmbit, equipament, tipus d’activitat o el creuament dels tres darrers ens permeten afinar en el que ens interessa.

Agrairem les crítiques constructives que ens ajudin a millorar-la.  Estem orgullosos de la feina feta i del producte resultant. Possiblement essent nova això té poc mèrit, però penso sincerament que Mataró pot presumir d’un dels millors web’s institucionals de cultura. Aprofitem-la !!

A més de l’agenda, la cultura popular i tradicional, les biblioteques, les arts escèniques, els diversos projectes educatius, el cinema, les arts visuals, les exposicions, el fons museístic, el patrimoni, els equipaments, les entitats, ... tot té el seu espai i tot està destinat a créixer en presència al web.

Moltes gràcies a tothom que ha col·laborat en fer-ho possible.