14/4/12

Jo també vull el Llibre Gegant de Mataró



Sí, jo també vull recuperar el Llibre Gegant de Mataró. Pels que no ho coneguin, es tracta d’una trobada entre nens i il·lustradors per tal de fer un llibre de contes gegant. Cada nen escriu el seu conte i un il·lustrador li fa un dibuix expressament per a la seva història. Després de la jornada s'enquadernen tots els contes i el resultat és espectacular.

Durant més de trenta anys s’ha fet de manera continuada durant la Diada de Sant Jordi i, amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, eren dues entitats de la ciutat les encarregades de l’organització.

Aquest 2012, un any en que la situació econòmica sembla complicar-se cada dia una mica més, l’Institut Municipal d’Acció Cultural(IMAC) hi havia destinat exactament la mateixa quantitat en metàl·lic i els mateixos recursos en infraestructures que l’any anterior, però la seva realització ha estat impossible per causes que no entraré a detallar, totes alienes a nosaltres.

Davant la impossibilitat d’improvisar un esdeveniment com aquest, hem dedicat els recursos a actes nous pels més petits, reforçant així lavoluntat d’enguany de donar un caire més familiar a la Festa. Però de cap manera volem perdre una iniciativa amb tanta tradició com el Llibre Gegant de Mataró, és per això que el proper any treballarem amb temps suficient per recuperar-lo i esperem fer-ho amb els col·laboradors de sempre.

2 comentaris:

Miquel Sola Suris ha dit...

"ha estat impossible per causes que no entraré a detallar, totes alienes a nosaltres."

Actualment desconec totalment els motius pel qual no es podrà fer el llibre, per aquest motiu crec que com a ciutadà hauria de saber els motius concrets i per tant no en tinc prou amb el que ha explicat. Digui’ns les causes i llavors podrem valorar si realment totes són alienes a l'IMAC o no!

Salutacions!

Anònim ha dit...

+1

a veure quins son els motius...

potser que el nou ajuntament no es del color politic que li agrada als responsables de la IMAC i potser per aixó s'ha fet el possible per evitar trobar ais i uts que han servit com excusa per fer descarrilar aquest projecte?