16/3/11

“Ciutadà Mora” triomfa entre la militància


Ahir al vespre es va celebrar l’Assemblea de CiU a Mataró on, com és habitual, es va informar dels darrers esdeveniments en la política municipal. La moció sobre l’arribada de “El Corte Inglés” i el fet que, si la justícia avala la decisió del govern municipal, Mataró pot convertir-se amb la capital catalana de la prostitució van atraurà l’atenció dels assistents.

A l’apartat dedicat a la propera campanya electoral, els militants, que omplien a vessar la seu de CDC a Mataró, van estar molt atents a l’acte de presentació d’en Joan com a candidat a alcalde que es celebrarà el proper dia 29 de març amb l’assistència del Molt Hble. President de la Generalitat, Artur Mas. Però hi havia una sorpresa. L’acte també servirà per presentar el llibre “Ciutadà Mora”, del que és autor l’economista i doctor en història Ramon Reixach, guanyador tres vegades del prestigiós Premi Iluro.


El que va en realitat ser una primera presentació només per a militants, amb la presència de l’autor, que va explicar com havia sorgit l’idea i com havia treballat el llibre, així com els seus comentaris sobre algunes de les cent preguntes que ha formulat a en Joan i com l’havia captivat, van arrencar els aplaudiments del assistents. En Joan també va intervenir per explicar les seves sensacions, algunes de les quals ja queden recollides a l’epíleg, i per agrair a Ramon Reixach la qualitat de la feina feta.


Al final, no van faltar les dedicatòries i signatures personalitzades de l’entrevistat i l’entrevistador i tothom va sortir amb el seu exemplar.

A partir d’avui mateix tothom pot trobar el llibre a llibreries i altres establiments de la ciutat. Segur que serà també una manera que els mataronins i mataronines podran conèixer millor al que pot ser el seu futur alcalde.

En trobareu més informació a: http://www.ciutadamora.cat i també podeu llegir que en diu en Joan al seu bloc.