20/9/10

Cinquanta anys al servei dels altres

El P. Agustí Herrero i Manich, un escolapi que porta anys a Mataró, germà del P. Joan, celebrava dissabte les seves noces d’or sacerdotals.

El P. Agustí no porta tants anys com el seu germà a la ciutat, a més, la menor participació dels escolapis a les aules dels darrers anys i el fet que tot i viure a Mataró hagi tingut responsabilitats que l’han obligat a viatjar diàriament a Barcelona potser per això no és tant conegut entre els infants i les famílies. Malgrat tot, per les seves mans han passat molts nois i noies que es preparaven per a la Primera Comunió i va ser cosa seva que durant molts anys hi hagués un grup d’escolans que ajudessin a Missa a Santa Anna. És un home alegre i que fa que els joves s’ho passin bé amb ell. El diumenge, quan tothom dorm, ell aj torna de dir la missa a les monges de la Divina Providència.

Dissabte vam poder veure que el P. Agustí és una persona estimada, doncs l’Església de Santa Anna era ben plena de gent: familiars, sacerdots i amics que volien acompanyar-lo en un dia tant especial.
Cinquanta anys de sacerdoci equival a una vida sencera de dedicació absoluta als altres. Es pot ser o no creient, però no es pot negar que la persona que escull aquest camí té voluntat de servei. Per això, moltes gràcies a tots els que com el P. Agustí ens han ajudat en moments complicats, gràcies pel bon exemple, gràcies per ajudar-nos a créixer i gràcies per la formació. I avui, molt especialment, gràcies al P. Agustí i per molts anys.