18/7/10

La Carpa torna a la Riera

Després de ser al Palau dissabte passat i al Callao diumenge, ahir la Carpa de CiU va tornar a la Riera.

A mesura que avançava la tarda s’hi aturava més gent i van ser moltes les persones que van emportar-se’n una bandera per penjar al seu balcó per Les Santes. La calor que feia era una mostra que la nostra Festa Major està a punt d’arribar.

Jo vaig marxar una estona per anar al Casal de Gent Gran que s’inaugurava al Palau, on abans hi havia Can Gassol. Serà un espai molt ben aprofitat, a més de tenir llum natural a tots els espais, té sortida a una futura plaça on la gent gran i els més joves podran conviure i compartir moltes estones.

Sembla que hem d’agrair al Sr. Zapatero que s’hagi pogut fer, tot i que molts estaríem d’acord que en política econòmica no tot el que hem d’agrair al president del govern d’Espanya és precisament bo. Tal vegada, amb un altre govern també hauríem fet el Casal i ens hauríem estalviat coses com l’aplicació de la Llei de la Dependència o la pitjor imatge internacional que ha tingut mai l’Estat espanyol. Això sense entrar a parlar de les seves promeses, entre elles la de respectar l’Estatut que aprovés el Parlament de Catalunya.

Per altra banda, no oblidem que si bé és cert que El Palau tindrà un nou Casal Municipal de Gent Gran, , és igualment cert que es perd el local que la gent de l’Unió Democràtica de Pensionistes tenia a la plaça del Forn del Vidre. No ens enganyem, hem canviat un local per un altre, més gran i millor, sí, però tenim els mateixos que teníem i al local d’una entitat ara hi hem de sumar els usuaris del barri.